Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä
Tilaa astiantyhjennys › Oma LY Zerowaste-raportointi ›
Seinäjoen toimisto / 06 429 6750 Ylistaron lajittelulaitos / 044 544 58 77

Vaihtolava- ja kuljetuspalvelut

Jätekuljetukset

 

Ammattitaitoiset kuljettajamme palvelevat teitä joka arkipäivä. Pakkaaja-automme ajavat pääsääntöisesti klo 7-15.30 aikavälillä. Pakkaaja-automme keräävät pahvia, paperia, energiajaetta, lasia, metallia, biojätettä, muovia ja sekajätettä sekä käytettyä kasviöljyä. Jätteitä keräämme säännönmukaisilla reiteillä eri viikonpäivinä eri kunnissa. Tyhjennämme myös syväkeräyssäiliöitä asianmukaisella tyhjäyskalustolla.

 

Käytössämme on myös monilokeropakkaajia, jotka mahdollistavat  useamman jätejakeen tyhjäykset samalla kertaa. Jokainen astia tyhjätään eri lokeroon ja toimitetaan jatkokäsittelyyn lajittelulaitokseemme tai yhteistyökumppaneiden jatkokäsittelyyn. Materiaaleja noudamme yhteisesti sopimamme tyhjäysvälin mukaisesti. Mikäli tarvitsette ylimääräisiä tyhjennyskertoja, tyhjäämme astianne joustavasti ja nopeasti. Ottakaa aina yhteys asiakaspalveluuumme, niin sovitaan aikataulusta.

 

Vaihtolava-autot ajavat kahdessa vuorossa, myös siis ilta-aikaan.

 

Kuljetamme ja keräämme pääsääntöisesti Etelä-Pohjanmaan alueella. Materiaalivastaanotto on valtakunnallista.

 

Kalustomme:
  • 3 kpl koukkuvaihtolava-autoja: 3-akseliset, kääntyvä teli, 20 tn laitteilla
  • 2 kpl vaihtolavaperävaunuja 12 m ja 1 kpl täysperävaunu 7 m
  • 1 kpl vaijerivaihtolava-auto: 2-akselinen, 
  • 1 kpl nosturivarusteinen pakkaava jäteauto
  • 4 kpl pakkaavia jäte-, pahvi- ja paperipakkaajilla varustettuja 2- ja 3-akselisia autoja
  • 1 kpl kevyt kuorma-auto perälaitanostimella
  • 2 kpl pakettiautoa
  • Vaihtolavoja ja kontteja 
  • puristimia

 

Vaihtolavapalvelut

 

Tarvitsette sitten vaihtolavaa, pienastiaa tai kertaluontoisen jäte-erän noutoa, soitto meille riittää. Tuomme astian tai noudamme jäte-erän sopimuksen mukaan. Meiltä löytyy erilaisia vuokrattavia vaihtolavoja, avolavoja ja kontteja. Lavojen koot vaihtelevat 4-45 m³. Tarjoamme myös kaksilokeroisia lajittelulavoja, jotka mahdollistavat eri materiaalien erottelun. 

 

 

Hoidamme jätteiden kuljetukset itse, minkä johdosta kykenemme hyvinkin nopeisiin toimituksiin ja tyhjennyksiin Seinäjoen alueella. Kuljetamme kuormat lajittelulaitokseemme Ylistaron Teräsmäkeen tai muulle luvanvaraiselle vastaanottolaitokselle. Vain noin 1 % kerätystä materiaalista päätyy loppusijoitukseen. 

pyydä tarjous

 

Kuorman täyttöohjeet:

Avolavakuljetuksissa kuljettajamme peittelee täyden kuorman verkkopeitteellä aina kuljetuksen ajaksi, mikä on turvallisen ja ympäristöystävällisen kuljetuksen edellytys. Tämän vuoksi on tärkeää, että kuormia ei täytetä sivulaitojen yli. Silloin verkkoa on mahdoton saada kuorman päälle.

 

Kiviaineksia kuormattaessa tulee ottaa huomioon kiviainesraja, joka on merkitty avolavoihin. Yleensä raja on puolivälissä lavan laitoja. Lavaa ei siis voi täyttää täyteen asti kiviaineksella, sillä silloin kuormaan kertyy liika painoa. 

 

Eri jakeiden lajitteluohjeet löydätte lajitteluohjeet-osiosta. Muistattehan, että toimistoltamme voitte aina pyytää ohjeita ja neuvoja mikäli epäröitte, mitä kuormaan saa laittaa. 

Toimiva jätehuolto on yrityksellenne etu

 

Niin myös poltettavaksi tai kaatopaikalle menevän materiaalin vähentäminen. Säästätte kustannuksissa ja yrityksenne saa lisäarvoa ympäristövastuullisuuden hyvästä hoidosta.

KYSY TARJOUS ›  

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä