Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä
Tilaa astiantyhjennys › Oma LY Zerowaste-raportointi ›
Seinäjoen toimisto / 06 429 6750 Ylistaron lajittelulaitos / 044 544 58 77

Palvelut yksityisille

Tarjoamme yksityishenkilöille ja taloyhtiöille

  

Vaihtolavapalveluja. Meiltä voitte vuokrata siirtolavan esimerkiksi remontin ajaksi tai varaston tyhjennystä varten. Meiltä löytyy esimerkiksi 2-osaisia lajittelulavoja, joiden avulla voitte säästää materiaalin käsittelykustannuksissa.  

 

Tietoturvapalveluja. Henkilötietoja sisältävien asiakirjojen, laskujen ja muiden arkistomateriaalien tuhous onnistuu tietoturvallisesti kauttamme.  

 

Materiaalien vastaanottoa. Meille voitte tuoda veloituksetta syntypaikkalajiteltuja muovimateriaaleja, metallia, keräyspaperia, pahvia, puhdasta puuta, loisteputkia, lyijyakkuja sekä sähkö- ja elektroniikkaromua.  Tarkemmat tiedot materiaalien vastaanotosta löydätte sivupalkista.  

 

Sähkö- ja elektroniikkaromu (SER) vastaanottoa. Lakeuden Ympäristöhuolto Oy:n Seinäjoen toimipisteessä on tuottajayhteisön järjestämä SER-vastaanottopiste. Kodinkoneita myyvät liikkeet ja kuluttajat voivat tuoda vastaanottopisteelle laitteita maksutta. 

 

Katalysaattorikierrätystä. Toimimme katalysaattorikierrätys.fi:n katalysaattoreiden vastaanotto- ja ostopisteenä. Vastaanotamme yksittäisiä katalysaattoreita ja suurempia eriä.  

 

Astioiden myyntiä. Myymme eri kokoisia pienastioita, jotka noudattavat eri jätejakeista annettuja suosituksia. Lajittelun helpottamiseksi saatte meiltä astioihin myös opastetarrat. 

 

Materiaalien myyntiä. Myymme materiaaleja uusiokäyttöön kierrätyskauppa.fi:n kautta. Meiltä löydätte rakentamiseen ja sisustamiseen soveltuvia kierrätysmateriaaleja.  

 

Autovaakauspalvelua. Meillä voitte käydä punnitsemassa esimerkiksi matkailuautonne tai kuljettamanne kuorman painon. Autovaakamme sijaitsee Teräsmäen lajittelulaitoksella.

 

 

Kysy lisää 06 429 67 50

Tarvitsetko materiaalille vastaanottoa, uutta jäteastiaa tai sisustusmateriaaleja?

Tarjoamme monipuoliset kierrätyspalvelut myös kotitalouksille. 

Toimiva jätehuolto on yrityksellenne etu

 

Niin myös poltettavaksi tai kaatopaikalle menevän materiaalin vähentäminen. Säästätte kustannuksissa ja yrityksenne saa lisäarvoa ympäristövastuullisuuden hyvästä hoidosta.

KYSY TARJOUS ›  

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä