Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä
Tilaa astiantyhjennys › Oma LY Zerowaste-raportointi ›
Seinäjoen toimisto / 06 429 6750 Ylistaron lajittelulaitos / 044 544 58 77

Paperinkeräys

Keräämme niin yksityisiltä kuin yrityksiltäkin keräyspaperia veloituksetta. Tilaa astia meiltä ja hoidamme tyhjäykset säännöllisin väliajoin sopimuksen mukaan. Toimitamme kotikeräyspaperin raaka-aineeksi esimekiksi paperitehtaille. Paperinkeräys on arvokas asia, ottakaa yhteyttä meihin, kerätään yhdessä paperit talteen!

 

Kotikeräyspaperia ovat:
  • sanoma- ja aikakausilehdet
  • esitteet ja mainokset
  • kaikki postin kautta talouteen tuleva paperi

 

Koululaiset ja urheiluseurat

Paperinkeräyksellä voitte kartuttaa retkikassaanne ja samalla vähentää ympäristön kuormitusta. Toimitamme veloituksetta paperinkeräystä varten kontteja asianmukaisin opastetarroin. Hyvitämme kerätystä paperista kouluille, luokille ja seuroille päivän hinnan mukaan. 

 

Edellytämme teiltä, että osoitatte paikan, mihin vaihtolavasäiliön (n. 2,5 x 4,0 metriä) voi esteettömästi kuorma-autolla tuoda. Vastuullanne on huolehtia säiliön ympäristön siisteydestä ja ilmoittaa meille säiliön täyttymisestä. Me hodamme loput!

Ota yhteyttä meihin.

 

Paperinkeräys säästää luonnonvaroja

Kotikeräyspaperista valmistetaan esimerkiksi sanomalehtipaperia. Uusiopaperin valmistuksessa säästyy energiaa ja neitseellisiä luonnonvaroja. 

Toimiva jätehuolto on yrityksellenne etu

 

Niin myös poltettavaksi tai kaatopaikalle menevän materiaalin vähentäminen. Säästätte kustannuksissa ja yrityksenne saa lisäarvoa ympäristövastuullisuuden hyvästä hoidosta.

KYSY TARJOUS ›  

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä