Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä
Tilaa astiantyhjennys › Oma LY Zerowaste-raportointi ›
Toimisto ja Kierrätyspiha / 06 429 6750 Kierrätysareena / 044 544 58 77

Lakeuden Ympäristöhuolto Oy

Olemme kiertotalouden äLYkäs kumppani

 

Olemme erikoistuneet jätekuljetuksiin, jätemateriaalien lajitteluun ja käsittelyyn, kierrätykseen, energiatuotteiden valmistukseen ja tietoturvapalveluihin sekä käytämme alan viimeisimpään tietotaitoon perustuvia tuotantomenetelmiä ja teknologiaa. Yrityksemme on toiminut alalla 38 vuoden ajan ja Kierrätysareenamme on Suomen suurimpia yksityisiä jätemateriaalin vastaanotto- ja lajittelulaitoksia.

 

Tavoitteenamme on saada yritysten jätemateriaali uudelleen käyttöön. Periaatteena on, että kaikki jätemateriaali käytetään ensisijaisesti raaka-aineena ja toissijaisesti energiana. Kaikki keräämämme materiaali käsitellään Ylistarossa Teräsmäentie 12:sta sijaitsevalla LYLYN KIERRÄTYSAREENALLA.

 

Toimintamme täyttää vaatimukset laadunvarmistusstandardista SFS-EN ISO-9001:2015, ympäristönhallintastandardista SFS-EN ISO-14001:2015 ja työ- ja terveys ja turvallisuusstandardista ISO 45001:2018. Järjestelmässä on otettu huomioon myös palveluajojen laatustandardin SFS-EN ISO 9004-2 näkökohtia.

 

Lajittelun jälkeen jätemateriaaleista 64 % menee kierrätykseen, 28 % energiatuotantoon, 7,5 % muuhun hyötykäyttöön ja kaatopaikalle vain 0,5 %.

 

Toimipisteemme sijaitsevat Seinäjoella Kapernaumi-Roveksen teollisuusalueella ja Ylistaron Teräsmäessä. Teitä palvelemassa meillä on 20 ammattihenkilöä.

 

Arvot

Strategia

Vastuullisuus

Laatu

Yhteistyökumppanit

Referenssit

Arvot

 

LUOTTAMUS

Kierrätyksen valtakunnallinen arvoketju on läpinäkyvä. Jokainen työvaihe tehdään laadukkaasti, tehokkaasti ja joustavasti, niin kuin se on luvattu, asiakaslähtöisesti.  Toiminta ja tulokset raportoidaan ajantasaisesti asiakaspinnassa. 

 

KUMPPANUUS

Ajan, vaivan, rahan sekä ympäristön säästäminen on kumppanuutemme virstanpylväitä. Tuottavuutta voidaan parantaa äLYkkäällä kiertotaloudella. Asiantuntemus ja kokemus yhdistettynä innovatiiviseen teknologiaan ja digitaalisiin ratkaisuihin luovat hyötyjä kierrätyksen arvoketjuun.

 

TULEVAISUUS

Vastuullinen kierrätys on osa meitä, se on osa globaalia maailmaa. Uudet innovaatiot niin materiaaleissa kuin kiertotalouden toimintatavoissa ovat keskiössä tulevaisuutemme turvaamisessa maapallolla.  Tarvitsemme katseen tulevaisuuteen, tarvitsemme äLYä. 

 

 

Laatu

 

Käytämme laadunhallinnan apuna PKY laatu -järjestelmää.

 

PKY-laatu on kehitetty erityisesti kone- ja kuljetusyritysten laatu- ja ympäristöasioiden hallintaan.

 

Järjestelmän ansiosta laatujärjestelmä ja laatuajattelu pysyvät käytännönläheisinä ja vaikuttavat yrityksemme ja henkilökuntamme jokapäiväisiin toimiin. 

 

Lue lisää laatupolitiikastamme täältä.

Vastuullisuus

 

Toimintamme perustuu ympäristövastuun kantamiseen. Lisäämme asiakkaidemme jätemateriaalien uudelleenkäyttöä ja kierrätystä, jolloin kaatopaikat eivät kuormitu ja neitseellisiä raaka-aineita säästyy.

 

Panostamme jatkuvasti myös uusien tekniikoiden ja toimintatapojen kehittämiseen, jotta voisimme toimia entistä paremmin ympäristön hyväksi. 

 

Lue lisää vastuullisuudestamme täältä.

Toimiva jätehuolto on yrityksellenne etu

 

Niin myös poltettavaksi tai kaatopaikalle menevän materiaalin vähentäminen. Säästätte kustannuksissa ja yrityksenne saa lisäarvoa ympäristövastuullisuuden hyvästä hoidosta.

KYSY TARJOUS ›  

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä