Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä
Tilaa astiantyhjennys › Oma LY Zerowaste-raportointi ›
Toimisto ja Kierrätyspiha / 06 429 6750 Kierrätysareena / 044 544 58 77

Töihin Lakeuden Ympäristöhuollolle

Tule äLYkkään kiertotalouden edelläkävijäksi 

Lakeuden Ympäristöhuolto tekee joka päivä työtä, joka vaikuttaa aidosti meidän kaikkien tulevaisuuteen. Huolehdimme yritysten jätemateriaalien vastuullisesta käsittelystä ja kierrätyksestä. Tule töihin meille – pääset tekemään konkreettisia tekoja maapallomme tulevaisuuden turvaamiseksi, aivan kehityksen etunenässä.

Joulupukin arvoinen työpaikka

Isoja tekoja tulevaisuuden puolesta – jo 38 vuoden ajan 

Olemme yksi Suomen suurimmista ympäristöhuollon yrityksistä. Huolehdimme asiakkaidemme puolesta koko kiertotalouden arvoketjusta, jätemateriaalin keräämisestä ja lajittelusta aina kierrätykseen asti. 

 

Pidämme katseen tulevaisuudessa ja kehitämme jatkuvasti teknologiaa jätemateriaalin kattavampaan ja tehokkaampaan hyödyntämiseen raaka-aineena tai energiana. Olemmekin muun muassa ainoa toimija Suomessa, joka pystyy tuottamaan jätemuovista lähes uudenveroista raaka-ainetta. 


Mitä tarjoamme sinulle? 

Meillä saat työpaikan vakaassa yrityksessä ja pääset osaksi innostavaa työyhteisöä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kehittää omaa työnkuvaasi. Jokapäiväisessä työssäsi pääset tekemään aitoa muutosta parempaan ja seuraamaan aitiopaikalta uusien ja kiehtovien innovaatioiden syntymistä. 

 

Meillä on paljon pitkiä työsuhteita, mikä kertoo molemminpuolisesta sitoutumisesta ja hyvästä viihtymisestä. Tarjoamme henkilökunnallemme kattavat työterveyshuollon palvelut sekä koulutusta ammattitaidon ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

 

Mitä odotamme sinulta? 

Arvojemme mukaisesti panostamme ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen, asiakkaidemme tuottavuuden parantamiseen sekä innovatiiviseen ajatteluun maapallomme tulevaisuuden turvaamiseksi. Näihin tavoitteisiin odotamme myös uusien LY:läisten sitoutuvan. Arvostammekin joustavia tiimipelaajia, jotka ymmärtävät työnsä merkityksen niin asiakkaalle kuin meidän kaikkien tulevaisuudelle.


Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä