Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä
Tilaa astiantyhjennys › Oma LY Zerowaste-raportointi ›
Toimisto ja Kierrätyspiha / 06 429 6750 Kierrätysareena / 044 544 58 77

Keräysvälineet ja jäteastiat

Jätehuoltosuunnitelmaa tehdessämme neuvottelemme ja kartoitamme mikä astiavaihtoehto sopii juuri teidän tarpeisiinne parhaiten. Jäteastia valikoimamme muodostaa yhtenäisen ja monipuolisen keräysastiakokonaisuuden.

 

Käytössämme on kolmea eri kokoa olevia keräysastioita: 140, 240 ja 660 litraa sekä pahvirullakoita. Jäteastioiden valmistusmateriaalina on ruiskupuristettu ja UV-suojattu polyeteeni muovi. 140 - 240 litran malleissa on kaksi 200 mm:n pyörää ja 660 litran malleissa neljä kääntyvää 160 mm:n pyörää. Pyöriin on saatavilla jarrut lisävarusteena.

 

Värit noudattavat eri jätejakeista annettuja suosituksia ja tilavuuden voitte valita tarpeenne mukaan. Yleensä astian värin määrää siihen kerättävä jätemateriaali. Pahvirullakot ovat kestäviä ja siistejä, ne ovat valmistettuja kromatusta metalliputkesta. Lajittelun helpottamiseksi meiltä on saatavissa astioihin myös opastetarrat. Kauttamme on saatavilla myös muita jäteastioita.

 

Jäteastioiden hinnat:

140 L    59 eur

240 L    59 eur

660 L   215 eur

pahvirullakko   215 eur

Hinnat sis. alv 24 %

Pienten keräysastioiden lisäksi vuokraamme ja myymme erikokoisia kannellisia pikakontteja, kontteja sekä lavoja. Yleisimmät konttien koot ovat 4 m³ ja 6 m³. Lavoja löytyy jopa 30 m³, yleisimmät koot ovat kuitenkin 10-16 m³. Myös kontteja on saatavilla erivärisinä, ne voidaan myös maalata haluamaanne väriin, esimerkiksi yrityksenne tunnusväreihin. Pikakontit tyhjennetään paikan päällä pakkaaja-autoihin. Kontit sen sijaan noudetaan tyhjennettäväksi vaihtolavalaittein varustetuilla autoillamme. Kauttamme on saatavilla eri kokoisia molok-syväkeräyssäiliötä. Yleisimmät koot ovat 5 m3, 3 m3 ja 1,3 m3. Meiltä saatte säiliöt myös asennettuina. 

 

Rahoitusvaihtoehto keräysvälineiden hankintaan


Tarjoamme nyt uutena vaihtoehtona leasing-rahoitusta erilaisten keräysvälineiden hankintaan. Leasingsopimus nopeuttaa ja helpottaa laitehankintoja. Leasing on irtaimen omaisuuden vuokraamista, ennalta sovitulla vuokralla ja vuokra-ajalla. Leasingrahoituksessa on kolme osapuolta: LY myyjänä,
yhteistyökumppaninamme Tukirahoitus Oy vuokralleantajana ja yrityksesi vuokralleottajana. Keräysväline toimii vakuutena, eikä yleensä muita vakuuksia tarvita. Pääomaa ei tarvitse sitoa investointeihin ja sovittu vuokra helpottaa budjetointia ja rahoitussuunnittelua. Vuokrat ovat verotuksessa ja kirjanpidossa
vähennyskelpoinen kulu. Lisäksi vuokrien osalta on Alv-vähennysoikeus.

 

Kysy lisää!

Väärän kokoinen astia toimii kuin väärän kokoiset kengät 

– huonosti. Asiakaspalvelijamme auttavat teitä oikeankokoisen jäteastian valitsemisessa.

Toimiva jätehuolto on yrityksellenne etu

 

Niin myös poltettavaksi tai kaatopaikalle menevän materiaalin vähentäminen. Säästätte kustannuksissa ja yrityksenne saa lisäarvoa ympäristövastuullisuuden hyvästä hoidosta.

KYSY TARJOUS ›  

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä