Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä
Tilaa astiantyhjennys › Oma LY Zerowaste-raportointi ›
Seinäjoen toimisto / 06 429 6750 Ylistaron lajittelulaitos / 044 544 58 77

Katalysaattorikierrätys

Virallinen katalysaattori-vastaanottopiste Seinäjoen alueella

Toimimme katalysaattorikierrätys.fi:n katalysaattoreiden vastaanotto- ja ostopisteenä. Meille voi tuoda vanhat katalysaattorit arvioitavaksi. Hyvityshinta arvioidaan heti. Jokaisesta vastaanotetusta katalysaattorista annetaan vastaanottokuitti.

 

Kierrättämällä vanhat katalysaattorit säästää selvää rahaa jätehuoltokustannuksissa. Vastaanotamme yksittäisiä katalysaattoreita tai kerralla suurempia eriä tai voimme sopia niiden noudosta. Meiltä on saatavilla veloituksetta pahvisia keräyslaatikoita katalysaattoreiden säännöllistä keräystä varten. Meiltä voi myös ostaa tai vuokrata kestävämpiä, muovisia astioita, myös lukollisena.

 

Kysy lisää 06 429 67 50

Tiesitkö?

 

Katalysaattorit sisältävät hankalasti louhittavia jalometalleja: rodiumia, palladiumia ja platinaa. Toimittamalla katalysaattorin kierrätykseen kevennät jalometallien louhinnan aiheuttamaa ympäristötaakkaa.

Toimiva jätehuolto on yrityksellenne etu

 

Niin myös poltettavaksi tai kaatopaikalle menevän materiaalin vähentäminen. Säästätte kustannuksissa ja yrityksenne saa lisäarvoa ympäristövastuullisuuden hyvästä hoidosta.

KYSY TARJOUS ›  

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä