Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä
Tilaa astiantyhjennys › Oma LY Zerowaste-raportointi ›
Seinäjoen toimisto / 06 429 6750 Ylistaron lajittelulaitos / 044 544 58 77

Materiaalien vastaanotto

Vastaanotamme materiaaleja Seinäjoen Kapernaumissa sijaitsevalla päätoimipisteellämme, sekä Ylistaron Teräsmäessä sijaitsevalla lajittelulaitoksellamme. Molemmat toimipisteemme ovat avoinna arkisin klo 7-16.30. Lajittelulaitoksella materiaalien vastaanotto sopimusasiakkailta 24 h. 

 

HUOM! LY <3 RAKSA -kampanjan ajan rakennus- ja purkujätteen vastaanotto myös Seinäjoen toimipisteellä (vain pienerät). 

 

Emme vastaanota vaarallisia jätteitä, kuten kestopuuta, maaleja, lakkoja, öljyisiä jätteitä tai spraypulloja. Kotitaloudet voivat toimittaa pienet määrät vaarallisia jätteitä kunnalliselle jätetoimitsijalle ekomaksua vastaan. 

 

* syntypaikkalajitellut muovipakkaukset.

** esimerkiksi tuhottavat henkilötietoja sisältävät asiakirjat, sopimukset ja muut arkistot

*** erikseen sovittaessa esim. ammattivaatteet ja epäkurantit tuotantoerät

 

Teräsmäen lajittelulaitoksella toimiminen  

Jätekuormat punnitaan aina vaa’alla. Käytössämme on Tamtron One Scalex autovaakaohjelmisto. Käsittelylaitoksen aukioloaikoina eli arkisin klo 7-16:30 punnitukset voidaan tehdä myös vaakapalvelun kautta puhelimitse. Pääsääntöisesti  kuitenkin käytetään verkkopohjaista autovaakaohjelmistoa omalla matkapuhelimella. Digitaalinen punnitusprosessi mahdollistaa pääsyn punnitustietoihin digitaalisesti ja punnitusasiakirja on saatavana tällöin omalla laitteella. 

 

Mikäli teillä ei ole vaakatunnuksia, vaa’alle tullessanne pyydämme teitä ystävällisesti soittamaan vaakapalvelunumeroon 050 58 11122 ja ilmoittamaan kuorman sisällön sekä antamaan vaakatoimitsijalle selkeät laskutustiedot. Punnituksen jälkeen saatte vaakapalvelusta ohjeet kuorman purkua varten. Kuorman purun jälkeen vaa’alla otetaan vielä auton tyhjäpaino. Tämän jälkeen saatte tositteen sähköpostiinne, josta löytyvät punnitustapahtuman tiedot. 

 

Jätekuormissa on huomioitava, että erilliskerättäviä materiaaleja ovat vaaralliset jätteet, sähkö- ja elektroniikkalaitteet, kestopuu sekä loisteputket.  Alueella on tallentava kameravalvonta ja jätekuormat kuvataan tarvittaessa erikseen tarkistuksen yhteydessä. 

 

Toivomme jätteenkäsittelyalueilla yhteisten turvallisuusohjeiden noudattamista. Opasteet löydätte heti alueelle tullessanne portilta, sekä vaakatoimiston ikkunasta. 

 

Muovien vastaanotto

Toimimme yritysten muovipakkausten virallisena vastaanottoterminaalina. Puhtaat ja ohjeiden mukaisesti lajitellut muovipakkaukset vastaanotamme veloituksetta. 

 

Vastaanotamme erilaisia yritysten lajiteltuja muovieriä. Kysy lisää asiakaspalvelustamme 06 429 67 50.

Seinäjoen toimisto, Kapernaumi

Teollisuustie 11
60100 Seinäjoki

 

06 429 6750

 

Ylistaron lajittelulaitos, Teräsmäki

Teräsmäentie 12
Ylistaro (Seinäjoki)

 

044 544 58 77

Toimiva jätehuolto on yrityksellenne etu

 

Niin myös poltettavaksi tai kaatopaikalle menevän materiaalin vähentäminen. Säästätte kustannuksissa ja yrityksenne saa lisäarvoa ympäristövastuullisuuden hyvästä hoidosta.

KYSY TARJOUS ›  

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä