Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä
Tilaa astiantyhjennys › Oma LY Zerowaste-raportointi ›
Toimisto ja Kierrätyspiha / 06 429 6750 Kierrätysareena / 044 544 58 77

Muovin kierrätys: Vastaanotto ja uusiointi

Me LY:llä keräämme ja vastaanotamme veloituksetta erikseen lajiteltuja puhtaita yritysten muovipakkausmateriaaleja. Otamme vastaan myös maatalouden muovimateriaaleja. Kierrätettäviä muovijakeita ovat esimerkiksi paalikiristekalvot, muovikanisterit, -kalvot ja -pussit, sekä suursäkit. Voitte toimittaa erikseen lajitellut muovijakeet meille itse tai tilata meiltä keräysvälineen ja kuljetuksen. Toimimme muovipakkausten tuottajayhteisön Suomen Uusiomuovi Oy:n valtuuttamana vastaanottoterminaalina.

 

LY:n keräämistä kalvomuovijakeista valmistetaan kotimaista uusioraaka-ainetta 

 

LY:n keräämät muovimateriaalit toimitetaan yhteistyökumppani Clean Plastic Finland Oy:n (CPF) muovinjalostuslaitokselle Merikarvialle, jossa niistä valmistetaan uusioraaka-ainetta, CPF rPlastics muovigranulaattia muoviteollisuuden tarpeisiin. CPF:n laitoksen prosessissa syntyvä muovigranulaatti on käytettävyydeltään lähes samalla tasolla kuin jalostamoiden valmistama neitseellinen raaka-aine.  

 

 

 

Muovien kierrättäminen kannattaa! 

 

Helppous. LY:n asiantuntijoiden ohjeistuksella ja tuella muovien lajittelu on yksinkertaista! Lajitteluohjeet räätälöidään yhdessä asiakkaan kanssa yrityksen tarpeiden mukaiseksi. 

 

Taloudellisuus. Lajitteluohjeiden mukaisesti erilliskerätty ja kierrätykseen toimitettu muovimateriaali tuo säästöä jätehuoltokustannuksiin. 

 

Suomalaisen työn tukeminen. Toteuttamalla muovinkierrätyksen LY:n kautta tuetaan samalla suomalaista paikallista työtä. 

 

Vastuullisuus. Muovijätettä tuottava yritys voi vähentää omaa ilmastovaikutustaan kierrättämällä muovit. 

 

Luonnonvarojen kestävä käyttö. Samalla vähennetään myös muovituotteita valmistavan teollisuuden neitseellisen raaka-aineen tarvetta ja pienennetään uusien tuotteiden hiilijalanjälkeä. 

 

 

 

Kysy lisää lajittelusta ja pyydä tarjous muovinkierrätyksestä 
asiakaspalvelustamme 06 429 67 50. 

Kiertotaloudessa materiaalit ja niiden arvo säilyvät teollisuuden kierrossa.

Lakeuden Ympäristöhuolto Oy työskentelee ja kehittää toimintaansa ja palvelujaan kaikissa olesuhteissa ympäristöä säästävällä tavalla ja kiertotalouden, materiaali- ja energiatehokkuuden parantamiseksi sekä lainsäädännön vaatimusten mukaisesti.

Toimiva jätehuolto on yrityksellenne etu

 

Niin myös poltettavaksi tai kaatopaikalle menevän materiaalin vähentäminen. Säästätte kustannuksissa ja yrityksenne saa lisäarvoa ympäristövastuullisuuden hyvästä hoidosta.

KYSY TARJOUS ›  

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä