Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä
Tilaa astiantyhjennys › Oma LY Zerowaste-raportointi ›
Seinäjoen toimisto / 06 429 6750 Ylistaron lajittelulaitos / 044 544 58 77

We master the cycle – responsibLY

Kiertotalouden edelläkävijänä voimme tarjota koko kierrätyksen arvoketjun – vastuullisesti ja valtakunnallisesti. Asiakkaanamme saat käyttöösi asiantuntijuutemme ja kattavan palvelukokonaisuutemme, joiden avulla voit täydentää oman ketjusi puuttuvat osat ja viedä vastuullisuutesi uudelle tasolle. 
 
Etsitpä toteuttajaa yrityksesi jätehuollolle tai kumppania hankalan materiaalin kierrättämiseen, meille tulet arvokkaaksi osaksi vastuullisuuden ketjua.


MAHDOLLISUUKSIA YHTEISTYÖLLÄ

Avullamme tarjota omille asiakassegmenteillesi entistä laajemmat mahdollisuudet jätteen kierrätykseen ja hyödyntämiseen energianlähteenä – ilman omia investointeja.


 
TAE VASTUULLISUUDESTA

Pystymme hyödyntämään suurimman osan vastaanottamastamme materiaalista uusiokäyttöön. Raportointipalvelumme ansiosta materiaalin kulku on helposti jäljitettävissä.  
 


ALANSA VAIKUTTAVA ASIANTUNTIJA 

Pitkä kokemuksemme, digitalisoitu toimintakonseptimme, kattava yhteistyökumppaniverkostomme ja arvoihin pohjautuva toimintatapamme pitävät meidät alan kärjessä ja luotsaavat eteenpäin jatkuvasti muuttuvassa maailmassa. 

Toimiva jätehuolto on yrityksellenne etu

 

Niin myös poltettavaksi tai kaatopaikalle menevän materiaalin vähentäminen. Säästätte kustannuksissa ja yrityksenne saa lisäarvoa ympäristövastuullisuuden hyvästä hoidosta.

KYSY TARJOUS ›  

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä