Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä
Tilaa astiantyhjennys › Oma LY Zerowaste-raportointi ›
Seinäjoen toimisto / 06 429 6750 Ylistaron lajittelulaitos / 044 544 58 77

Ajankohtaista

Oma LY. Uusi asiointi- ja raportointikanava asiakkaillemme.


06.06.

Uuden Oma LY Zerowaste-portaalin myötä, jonka olemme ottaneet tämän vuoden toukokuun alusta käyttöön, pystymme jatkossa entistä paremmin tuoda erilaiset ja laajemmat ympäristöraportit asiakkaan saataville. 

 

Oma LY asiointi- ja raportointikanavan avulla asiakkaat voivat reaaliaikaisesti seurata erilaisia jätetietoja, kuten kertymiä ja tyhjennysvälejä, tehdä tilauksia sekä muodostaa helposti monipuolisia raportteja, esimerkiksi jätteiden kuljetuksesta ja käsittelystä syntyvistä hiilidioksidipäästöistä tai jätemateriaalien hyötykäyttöprosenteista, joita voi suoraan hyödyntää yrityksen vastuullisuustyössä ja joiden avulla pystyy täyttämään vaivattomasti jätelain raportointivaatimukset.

Oma LY

 

Laadimme sähköisesti allekirjoitettavan siirtoasiakirjan kaikista kuljettamistamme ja vastaanottamistamme jätemateriaaleista ja pidämme siirtoasiakirjaa kuljetuksen aikana mukana, joka on joko automaattisesti tai tarvittaessa lähetettävissä kaikille osapuolille. Säilytämme ja toimitamme siirtoasiakirjat siirtoasiakirjarekisteriin (1.9.2022 avataan kansallinen rekisteri) asiakkaidemme puolesta. 

 

Kysy lisää ja tilaa Oma LY-tunnukset asiakaspalvelustamme P. 06 429 6750 tai info@lyoy.fi tai Tilaa tästä


Takaisin uutisiin

Toimiva jätehuolto on yrityksellenne etu

 

Niin myös poltettavaksi tai kaatopaikalle menevän materiaalin vähentäminen. Säästätte kustannuksissa ja yrityksenne saa lisäarvoa ympäristövastuullisuuden hyvästä hoidosta.

KYSY TARJOUS ›  

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä