Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä
Tilaa astiantyhjennys › Oma LY Zerowaste-raportointi ›
Toimisto ja Kierrätyspiha / 06 429 6750 Kierrätysareena / 044 544 58 77

Kuljetuspalvelut: Lava- ja noutopalvelut

Tarvitsette sitten lyhytaikaisesti siirtolavaa, jätepuristinta jatkuvaan käyttöön, pienastiaa tai kertaluontoisen jäte-erän noutoa, soitto meille riittää. Tuomme astian tai noudamme jäte-erän sopimuksen mukaan. Hoidamme jätteiden kuljetukset itse, minkä johdosta kykenemme hyvinkin nopeisiin toimituksiin ja tyhjennyksiin Seinäjoen alueella. Käytössämme on koukkuvaihtolava-autoja, vaijerilaittein varustettu kuorma-auto ja useampia pakkaavia jäteautoja.  

 

Siirtolavat ja puristimet  

Meiltä löytyy erilaisia vuokrattavia vaihtolavoja, avolavoja, kontteja ja puristimia. Lavojen koot vaihtelevat 4-45 m³. Tarjoamme myös kaksilokeroisia lajittelulavoja, jotka mahdollistavat eri materiaalien erottelun jo syntypaikalla. Puristimia on tilavuudeltaan erikokoisia. Saatavana on joko maatasolta tai lastauslaiturilta täytettäviä, combimalleja tai erillisellä konttiosalla varustettuja. 

 

Lava- ja puristinkuormat kuljetamme lajittelulaitokseemme Ylistaron Teräsmäkeen tai muulle luvanvaraiselle vastaanottolaitokselle. Kuitenkin  vain noin 1 % kerätystä materiaalista päätyy loppusijoitukseen. 

 

 

Pyydä tarjous

 

 

Kuorman täyttöohje

Avolavakuljetuksissa kuljettajamme peittelee täyden kuorman verkkopeitteellä aina kuljetuksen ajaksi, mikä on turvallisen ja ympäristöystävällisen kuljetuksen edellytys. Tämän vuoksi on tärkeää, että kuormia ei täytettäisi sivulaitojen yli. Silloin verkkoa on mahdoton saada kuorman päälle.

 

Kiviaineksia kuormattaessa tulee ottaa huomioon kiviainesraja, joka on merkitty avolavoihin. Yleensä raja on puolivälissä lavan laitoja. Lavaa ei siis voi täyttää täyteen asti kiviaineksella, sillä silloin kuormaan kertyy liika painoa. 

 

Eri jakeiden lajitteluohjeet löydätte lajitteluohjeet-osiosta. Muistattehan, että toimistoltamme voitte aina pyytää ohjeita ja neuvoja mikäli epäröitte, mitä kuormaan saa laittaa.

 

 

Tarvitsetko keräysvälineen tai kuljetuksen? 

 

Soita meille p. 06-429 6750

 

tai 

 

pyydä tarjous!

Toimiva jätehuolto on yrityksellenne etu

 

Niin myös poltettavaksi tai kaatopaikalle menevän materiaalin vähentäminen. Säästätte kustannuksissa ja yrityksenne saa lisäarvoa ympäristövastuullisuuden hyvästä hoidosta.

KYSY TARJOUS ›  

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä