Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä
Tilaa astiantyhjennys › Oma LY Zerowaste-raportointi ›
Toimisto ja Kierrätyspiha / 06 429 6750 Kierrätysareena / 044 544 58 77

Ajankohtaista

Vähäpäästöinen biokaasu on vastuullinen valinta


29.09.

Olemme hankkineet kaasukäyttöisen pakkaavan jäteauton. Uusi biokaasulla kulkeva auto aloittaa keräykset lokakuussa ja se kerää pääsääntöisesti keräyspahvia ja kartonkia.

 

Biokaasun tuotanto ja käyttö on osa kiertotaloutta. Uusiutuvaa biokaasua tuotetaan ruokahävikistä, jätevesilietteistä, lannasta sekä teollisuuden sivutuotteista. Lisäksi valmistuksen yhteydessä syntyvää orgaanista ainesta voidaan hyödyntää ympäristöystävällisinä kierrätyslannoitteina suomalaisilla pelloilla. Biokaasu auttaa vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteita; liikenteen kasvihuonekaasupäästöt ovat jopa 90 prosenttia pienemmät ja kaasun käytöstä syntyy vain murto-osa ihmiselle vaarallisia lähipäästöjä, kuten typen oksideja ja pienhiukkasia verrattuna perinteiseen dieseliin.


Biokaasu polttoaineena tarjoaa meille monia mahdollisuuksia; se on keino vähentää päästöjä, sen avulla voimme osallistua ilmastonmuutoksen hillitsemiseen ja se vahvistaa merkittävästi koko palveluketjumme vastuullisuutta. Ympäristöystävällisyys toiminnassamme on tärkeää ja haluammekin tarjota asiakkaillemme edelläkävijyyttä alueellamme niin jätemateriaalien käsittelyn kuin myös kuljetusten suhteen. Käyttökokemusten myötä tarkoitus on hankkia vastaavia autoja useampia.


Takaisin uutisiin

Toimiva jätehuolto on yrityksellenne etu

 

Niin myös poltettavaksi tai kaatopaikalle menevän materiaalin vähentäminen. Säästätte kustannuksissa ja yrityksenne saa lisäarvoa ympäristövastuullisuuden hyvästä hoidosta.

KYSY TARJOUS ›  

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä